Zeytinburnu’nda Telefoncu Dükkanına Kanlı Baskın

Zeytinburnu'nda Telefoncu Dükkanına Kanlı Baskın

Zeytinburnu’nda dün gece saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda, bir telefoncu dükkanının sahibi ve kuzeni ağır yaralandı. Saldırıda, dükkan sahibi Bilal Aslan kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kuzeni Derviş Aslan’ın durumunun kritik olduğu bildirildi. Saldırı anında sokakta bulunan 8 yaşındaki bir çocuk da hafif şekilde yaralandı.

Olay, Çırpıcı Mahallesi 75/2 Sokak’ta bulunan bir telefoncu dükkanında gerçekleşti. İddiaya göre, Bilal Aslan ve Derviş Aslan, iş yerlerinin önünde otururken, aralarında daha önce husumet bulunan 8 kişilik bir grup tarafından silahla ateş açıldı. Saldırıda iki kuzen vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken, o sırada ailesiyle birlikte yoldan geçmekte olan A.K. isimli çocuk da bacağından vuruldu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Bilal Aslan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamazken, Derviş Aslan’ın yoğun bakımda tedavi altında olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Yaralanan çocuk ise yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Saldırının nedeninin aile büyükleri tarafından alınan bir karar olduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zeytinburnu’nda Telefoncu Dükkanına Kanlı Baskın