AEK-Dinamo Zagreb Maçı Seyircisiz Oynanacak

AEK-Dinamo Zagreb Maçı Seyircisiz Oynanacak

AEK-Dinamo Zagreb maçı öncesi yaşanan şiddet olayları nedeniyle karşılaşmanın akıbeti merak ediliyordu. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Yunanistan’da AEK ile Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımları karşılaşacaktı. Ancak maç öncesi iki takımın taraftarları arasında çıkan kavgada bir AEK taraftarı hayatını kaybetti, sekiz kişi de yaralandı. Yunan polisi olaylara müdahale ederek 98 kişiyi gözaltına aldı.

Bu olaylar sonrasında UEFA’nın maçı iptal etmesi bekleniyordu. Ancak Dinamo Zagreb’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, maçın seyircisiz oynanacağı duyuruldu. Açıklamada, “UEFA, AEK ile Dinamo Zagreb arasındaki maçın seyircisiz oynanmasına karar verdi. Bu karar, iki takımın taraftarları arasında çıkan olaylar nedeniyle alındı. Ayrıca rövanş maçı da seyircisiz oynanacak” denildi. UEFA’nın bu kararı resmi olarak duyurması bekleniyor.

AEK-Dinamo Zagreb maçının iptal edildiğine dair haberler ise doğru değil. Yunan televizyon kanalı Skai’nin bu yönde bir haber yayınladığı ancak daha sonra geri çektiği öğrenildi. Maçın saat 21:00’de başlaması planlanıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AEK-Dinamo Zagreb Maçı Seyircisiz Oynanacak