AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında, üç kişi yaşamını yitirdi ve bir kişi ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerden birinin AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu olduğu belirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslamoğlu’nun vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımladı.

Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde gerçekleşti. Tolgahan Topuz’un yönetimindeki otomobil, karşı şeritten gelen ve AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu’nun kullandığı otomobille çarpıştı. Kaza sonucu, İslamoğlu ve Topuz olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücülerden Nuhcan Çevik ve Ertuğrul Sağlam ağır yaralandı. Çevik, kaza sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sağlam’ın tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Doğukan İslamoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Artvin’e gönderildi. Topuz’un cenazesi Çarşamba ilçesi Ordubaşı Mahallesi’ne, Çevik’in cenazesi ise Çarşamba ilçesi Soğucak Mahallesi’ne gönderildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslamoğlu’nun ölümü üzerine sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, “AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız, değerli yol ve dava arkadaşımız Doğukan İslamoğlu’nun vefatından derin üzüntü duydum. Merhum kardeşimize Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti