”AK Parti’nin kılcal damarlarına kadar FETÖ girmiştir” dedi Sayılarını açıkladı

featured

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, AKP içinde FETÖ’cü milletvekilleri olduğunu iddia ederek, bilgilerini ve sayılarını açıkladı.

Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan bir programa katılan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş önemli açıklamalarda bulunarak, AKP içinde FETÖ’cü milletvekilleri olduğunu iddia etti.

AK Parti’nin kılcal damarlarına kadar FETÖ girmiştir

Program sunucusunun FETÖ’nün siyasi ayağı ile ilgili sorusu üzerine Fahrettin Yokuş şu ifadeleri kullandı; “Paralel yapılanma ile devletin nasıl yönetildiğini biliyorum. Adamları nasıl aldıklarını biliyorum. Ve şimdi düşünün öyle garip bir Türkiye ki, öyle garip bir kirli siyaset dili var ki… Sayın Erdoğan FETÖ için ne dedi? Ne istediniz de vermedik… Bu ne demek Allah aşkına? Bu ne demek! Vicdanı olan, Allah’tan korkan, parti fark etmeksizin herkese soruyorum Sayın Erdoğan, neyi verdin Allah aşkına? Açık açık diyor ki, ey nankör FETÖ’cüler ben size ne istediyseniz verdim. Devletin kapılarını, kadrolarını, imkanlarını açtı. Gel, ne olursun gel. Bitsin artık bu hasret yalvarmasını yapan da Erdoğan’dı. AK Parti’nin kılcal damarlarına kadar FETÖ girmiştir. Buradan iddia ediyorum, önemli bir bölümü hala devam ediyor. Bugün bürokrasinin en az dörtte birinde FETÖ artıkları devam ediyor. Yani şu anda AK Parti’nin, en az yüzde 30’unda FETÖ bulaşığı olan milletvekilleri var. Hepsini mecliste tanıyorum. Devlette, onların da koruduğu bürokratlar var.

Şimdi onlar suret-i haktan görünüyorlar. Hatta FETÖ’nün kurdurduğu derneğin yöneticiliğini yapan kişi bugün Diyanet İşleri Başkanı. O dernek kapatıldı, diğer bütün yöneticiler mahkum oldu, bu Müslüman ne oldu ise Diyanet İşleri Başkanı yapıldı. Bugün FETÖ’yü arayacaksanız AK Parti’nin içinde arayacağız. Devletin bütün bilgileri sizin elinizde, varsa partimizde bir tane FETÖ’cü, o lanet, o şerefsiz kimse çıkar biz de gereğini yapalım. Peki kendi partindeki o FETÖ’cü şerefsizleri ne zaman çıkaracaksın? ” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
”AK Parti’nin kılcal damarlarına kadar FETÖ girmiştir” dedi Sayılarını açıkladı