AKP Grup Başkanvekilinin ‘Balyoz’ günleri: Vücut dilini unutmayacağım

featured

FETÖ derneği üyeliğini özgeçmişine yazan AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, kumpas davalar sürecinde aktif rol almış bir isim. Balyoz kumpasıyla hedef alınan emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, ‘Silivri’de bizim davaya müdahil avukatı olarak gelmişti! Vücut dilini unutmayacağım’ dedi.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın, 27. Dönem için Meclis’te hazırlanan albümde, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan derneklerden İstanbul Genç Girişimciler Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu özgeçmişi bölümüne eklediği ortaya çıkmıştı.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın geçmişi İstanbul Genç Girişimciler Derneği ile sınırlı değil. Özkan, FETÖ’nün kumpas davaları sürecinde yaptığı savunmalarıyla da tanınan biri.

KANAL KANAL DOLAŞIP KUMPAS DAVALARI SAVUNDU
Bir dönem Hukukçular Derneği Genel Başkanlığı yapan Cahit Özkan, kanal kanal dolaşarak Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını savunmuştu. Özkan, Balyoz davasında Özgür-Der (Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği) adına davaya müdahil olmuştu.

ASKERLER TUTUKLANSIN DİYE ORDUEVİNİN ÖNÜNDE PROTESTO ETMİŞTİ
Yine aynı Cahit Özkan, 2010 yılında Fenerbahçe Orduevi önünde Hukukçular Derneği üyesi bir grup avukatla toplanarak, Balyoz davasında haklarında tutuklama kararı çıkan askerlerin ordu evinde saklandıklarını iddia etmişti. Bu durumu protesto eden Özkan, ‘askerlerin Genelkurmay Başkanlığı tarafından himaye edildiğini’ öne sürmüştü.

‘VÜCUT DİLİNİ UNUTMAYACAĞIM’
Balyoz kumpasıyla hedef alınan komutanlardan emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, Cahit Özkan’la ilgili yaptığı paylaşımda “Silivri’de bizim davaya müdahil avukatı olarak gelmişti!
Vücut dilini unutmayacağım…” ifadelerini kullandı.

Kaynak: veryansintv.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP Grup Başkanvekilinin ‘Balyoz’ günleri: Vücut dilini unutmayacağım