AKP’li Selçuklu Belediyesi’nde 1.4 Milyon TL’ye lale devri

featured

Sayıtaş raporlarının açıklanmasının ardından yapılan usülsüzlükler bir bir ortaya çıkıyor. Son olarak AKP’li Selçuklu Belediyesi’nin 2018 yılında ihalesiz 1 milyon 400 bin TL’lik fidan ve çiçek, 801 bin TL’lik de gıda malzemesi aldığı Sayıştay raporuna yansıdı. Sayıştay denetçileri, kanun hükümlerine göre ihale yapılarak alınması gereken çiçek ve fidanların ihalesiz ve satıcının belirlediği fiyattan alındığını tespit etti.

Fiyat Araştırması Yapmadan

Selçuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2018 yılı içerisinde yeşil alanlarda ve piknik alanlarında kullanılmak üzere 1 milyon 411 TL’lik bitki, çiçek ve fidanı, ihalesiz, piyasada fiyat araştırması yapmadan, seçilen satıcının belirlediği değerden alım yapıldığını ortaya çıkardı.

İhalesiz Alım Yapıldı

Konya Selçuklu Belediyesi 2018 Yılı Sayıştay Denetim Raporu’nda, 2018 yılında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere alınan 801 bin 888 TL’lik gıda maddesinin de ihalesiz alındığı belirtildi. Belediyenin ihalesiz aldığı gıda malzemeleri “Hazır çorba, bisküvi, çikolata, çay, salça, ayçiçek yağı, makarna, pirinç ve nohuttan” oluşuyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP’li Selçuklu Belediyesi’nde 1.4 Milyon TL’ye lale devri