Ekrem İmamoğlu’nun kayak tatili gündemde

featured

İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Elazığ depremi için bölgeyi ziyaretinden sonra Erzurum’da kayak tatili yapması tepkilere neden olmuştu. İmamoğlu’na gelen tepkiler bugün twitter gündemine oturdu.

İmamoğlu, kayak tatiline yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. İmamoğlu, “Üç gün kayak yapmam, birisinin acısını hissetmediğim anlamına gelmez” dedi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugün ‘İmamoğlu: Bir hata yok’ başlığıyla yayınlanan yazısında İBB Başkanı ile yaptığı görüşmenin detaylarını aktardı.

Elazığ’dan Palandöken’e kayağa
İmamoğlu, şunları söyledi: “İstanbul Belediye Başkanı elbette ki Türkiye’nin her konusuyla ilgilenmek durumundadır. Bu bakış açısıyla ben programımı değiştirdim ve eşim de bana katılmak istedi, beraber Elazığ’a gittik. Sabah erken gittik, o geceyi Elazığ’da geçirdim. Gece insanların kamp yaptığı yerleri gezdim, cemevi ziyaretlerinde bulundum, gece Elazığ’da kaldım. Daha sonraki günün tamamını Tunceli ziyaretine ayırdım. O günün akşamında da çocuklarımın yanına vardım ve üç gün çocuklarımla geçirdim.

Özdemir’de Eleştirdi
Gazeteci Cüneyt Özdemir, İmamoğlu’nu sert dille eleştirdi. Özdemir’in açıklaması şu şekilde;

“İnsanlar orada hala can derdinde, aramalar yapılıyor. 16 milyonluk bir şehrin başkanı… Çocuğun, eşin gitsin sen de işinin başında dur. Üstelik sicilinde de İstanbul’u sel götürürken Bodrum’a gitmişliği var. Bunu tabi ben bilmem Murat Ongun daha iyi bilir. İstanbul’u ve İmamoğlu’nu onun yönettiğini söyleyenler var.” diyerek İmamoğlu’na tepki gösterdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ekrem İmamoğlu’nun kayak tatili gündemde