Alanya’da Gurbetçiye Sopalarla Saldırdılar

Alanya'da Gurbetçiye Sopalarla Saldırdılar

Antalya’nın Alanya ilçesinde tatil yapan bir gurbetçi genç, gezi teknesi çalışanı olduğu iddia edilen 6 kişilik bir grup tarafından sopayla saldırıya uğradı. Saldırıya uzun süre direnen genç, çevrede bulunan diğer insanların desteğiyle karşı tarafa tepki gösterildi.

Olay, dün gece saatlerinde Alanya’nın İskele Caddesi’nde gezi teknelerinin bulunduğu bölgede meydana geldi. Almanya’dan tatile gelen ve ismi öğrenilemeyen gurbetçi, teknelerin önünden geçtiği sırada, günübirlik gezi satmak isteyen tekne çalışanları ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine 6 kişi, gurbetçi gence sopalarla vurmaya başladı.

Kafasına ve vücuduna sopalarla üst üste darbeler alan gurbetçi genç, buna rağmen uzun süre karşı tarafa direndi. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, çevredekiler “Yapmayın, kaç kişi adama saldırıyorsunuz. Tek başına adam yazık değil mi?” diyerek sopalı gruba tepki gösterdi.

Polisin olay yerine gelmesiyle son bulan kavgada, gurbetçinin eli kırıldığı ve başından yaralandığı belirlendi. Hastaneye kaldırılan gurbetçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 6 tekne çalışanı ise polis merkezine götürüldü.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alanya’da Gurbetçiye Sopalarla Saldırdılar