Alex Oxlade Beşiktaş’ta!

Alex Oxlade Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, Liverpool’un eski yıldızı Alex Oxlade-Chamberlain’i transfer etti. Siyah-beyazlılar, İngiliz milli futbolcu ile dün İstanbul’da anlaşmaya vardı. Alex Oxlade-Chamberlain, bugün sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeye imza atacak.

Alex Oxlade-Chamberlain, 15 Ağustos 1993’te İngiltere’de doğdu. Jamaika asıllı olan oyuncu, orta saha ve kanat pozisyonlarında görev yapabiliyor. Futbola Southampton altyapısında başlayan Alex Oxlade-Chamberlain, 2011 yılında Arsenal’e transfer oldu. Arsenal’de 198 maçta 20 gol ve 32 asistlik performans sergileyen Alex Oxlade-Chamberlain, 2017 yılında Liverpool’a 40 milyon euro bonservis bedeliyle geçti. Liverpool’da sakatlıklarla boğuşan oyuncu, 87 maçta 13 gol ve 11 asist üretti. Alex Oxlade-Chamberlain, ayrıca İngiltere Milli Takımı’nda 35 kez forma giydi ve 7 gol kaydetti.

Beşiktaş’ın yeni transferi Alex Oxlade-Chamberlain, Türkiye’de ilk kez oynayacak. Süper Lig’in yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edecek olan siyah-beyazlılar, tecrübeli oyuncudan büyük katkı bekliyor. Alex Oxlade-Chamberlain’in transferiyle ilgili detaylar, Beşiktaş’ın resmi internet sitesinde yayınlandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alex Oxlade Beşiktaş’ta!