Ali Koç, Derbi Öncesi Hasan Arat’ı Aradı

Ali Koç, Derbi Öncesi Hasan Arat'ı Aradı

Beşiktaş YouTube kanalının canlı yayınına katılan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maç hakkında konuştu. Siyah-beyazlı taraftarlara seslenen Arat, “Allah yolumuzu açık etsin. Hep birlikte güzel şeyler yapacağız. YouTube’de sayımız artmalı. Atiba yayınını izledim, çok beğendim. Biz daha az konuşalım, artık sporcular konuşsun. Çok fazla kadınlarımız konuşsun. Biz iş yapalım. Çocuklar konuşsun. Beşiktaş ile ilgili projeleri olanları dinleyelim.” dedi.

Arat, Fenerbahçe derbisi için de heyecanlı olduğunu belirtti. “Beşiktaş’ı güzel günlere götüreceğiz. Zor zamanlar da olacak. Fenerbahçe maçı çok önemli. Ümraniye’de dün takımı ziyaret ettik. 5 dakika ‘Merhaba’ dedik ve ayrıldık. İdareciler olarak biz işlerimize yoğunlaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile de görüştüğünü söylen Arat, “Ali Koç şimdi aradı. Bunlar olması gereken şeyler. Gelemiyor, başarılar diledi. Ben de onlara başarılar diledim. Bu camialar çok büyük, herkese örnek olmamız lazım.” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ali Koç, Derbi Öncesi Hasan Arat’ı Aradı