Ankara Sincan’da Genç Yolcu Metroyu Durdurttu

Ankara Sincan'da Genç Yolcu Metroyu Durdurttu

Ankara’nın Sincan ilçesi, dün akşam saatlerinde olağanüstü bir olaya tanıklık etti. Yerel saatle 18.30 civarında, Koru- OSB Törekent metrosunun Harikalar Diyarı istasyonunda 17 yaşındaki bir genç, seyir halindeki metronun üzerine çıktı. Olay, yolcuların ve yetkililerin büyük tepkisine yol açarken, iftara yetişmeye çalışan vatandaşlar mağdur oldu.

Olayın baş görgü tanıklarından olan vatman, genci fark edince treni durdurarak güvenlik görevlilerini haberdar etti. Güvenlik ekiplerinin ikna çabaları yetersiz kalınca, durum polise bildirildi. Gencin, ayrıldığı sevgilisini geri kazanma umuduyla bu tehlikeli eylemi gerçekleştirdiği sonradan anlaşıldı.

Yaklaşık yarım saat süren gecikme nedeniyle iftara geç kalan yolcular, duruma tepki gösterdi. Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, polisin genci güvenli bir şekilde indirme çabaları gözlendi. Genç, nihayetinde polis tarafından indirildikten sonra gözaltına alındı.

Olay sonrası emniyette ifadesi alınan genç, psikolojik değerlendirme için hastanenin psikiyatri servisine sevk edildi. Yetkililer, olayın ardından metro seferlerinin normale döndüğünü ve herhangi bir yaralanma vakasının yaşanmadığını belirtti.

Metronun üzerine çıkarak hem kendi hayatını hem de diğer yolcuların güvenliğini riske atan genç hakkında soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankara Sincan’da Genç Yolcu Metroyu Durdurttu