Annesinin Kıyafetlerini Giyen Banka Soyguncusu

Annesinin Kıyafetlerini Giyen Banka Soyguncusu

İstanbul Bahçelievler’de bir bankadan 170 bin lira çalan gaspçının kadın kılığına girdiği ortaya çıktı. Polis ekipleri, soyguncuyu evinin yakınında ele geçirdi. Gaspçının kullandığı kadın kıyafetlerinin annesine ait olduğu belirlendi.

Olay, dün öğle saatlerinde Çoban Çeşme Mahallesi’ndeki bir bankada yaşandı. Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun aktardığına göre; “kadın kılığında içeri giren soyguncu sıra numarası aldı. Hareketlerinden şüphelenen güvenlik görevlisi soyguncunun yanına gitti. Birden silahını çeken şüpheli, güvenlik görevlisini tehdit ederek etkisiz hale getirdi. Silah doğrulttuğu gişe görevlisinden 170 bin lira para alan şüpheli, bankadan koşarak çıktı.”

İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerinde kadın kılığına girip soygun yapan şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüphelinin daha önce hiç kaydı olmayan 38 yaşındaki Ceyhun Y. olduğu anlaşıldı.

Gasp Büro ekiplerince takip edilen kameralarda gaspçının belli bir süre kadın kılığında kaçtıktan sonra kıyafetlerini değiştirdiği görüldü. Küçükçekmece’de ikamet eden şüpheli soygundan saatler sonra evinin yakınlarında üzerinde 63 bin 80 lira ile yakalandı.

Şüphelinin evinde yapılan aramalarda ise annesinin olduğu değerlendirilen kadın kıyafetleri ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinde; “Matbaacıda çalışıyorum. Piyasaya borçlarım vardı, onları ödemek için yaptım” dedi.

Şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ayrıca olay anına ait elde edilen güvenlik kamera görüntüleri dosyaya konuldu. Görüntülerde şüpheli bankaya giriyor. Sıra numarası alırken, yanına gelen güvenlik görevlisine silahı doğrultuyor. Daha sonra gişeden aldığı paralarla kaçıyor. Kaçtığı ana ait görüntülerde saniye saniye kaydedildi.Annesinin Kıyafetlerini Giyen Banka Soyguncusu

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Annesinin Kıyafetlerini Giyen Banka Soyguncusu