Antalya’da Ceza İnfaz Koruma Aracı Devrildi

Antalya'da Ceza İnfaz Koruma Aracı Devrildi

Antalya’nın Kepez ilçesinde, kontrolden çıkan kamyonetin refüje ve aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada, bir infaz koruma memuru yaşamını yitirdi, sürücü memur yaralandı.

Antalya’nın Kepez ilçesi Fatih Mahallesi’nde trajik bir trafik kazası yaşandı. Saat 15.00 sıralarında Antalya Bulvarı üzerinde, Ceza İnfaz Koruma Kurumu’nda görevli memurlardan Ali Yılmaz’ın kullandığı 07 FSL 46 plakalı açık kasa kamyonet, adliyedeki bir bankaya evrak imzalatmak için yapılan görevin dönüş yolunda kontrolden çıktı. Sürücü Yılmaz’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç önce refüje, ardından bir aydınlatma direğine çarparak yan devrildi.

Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine ivedilikle sevk edilen ekipler, kaza mahallinde hızla müdahalede bulundu. Ancak, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, aracın yolcu kısmında bulunan ve yaklaşık 10 yıldır infaz koruma memurluğu yapan 39 yaşındaki Şahin Bayraktar’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralı olarak kurtulan sürücü memur ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrasında, hayatını kaybeden Şahin Bayraktar’ın cansız bedeni, savcının talimatı üzerine Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu üzücü olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Antalya'da Ceza İnfaz Koruma Aracı Devrildi

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antalya’da Ceza İnfaz Koruma Aracı Devrildi