Antalya’da Taksiciye Bıçaklı Gasp Girişimi

Antalya'da Taksiciye Bıçaklı Gasp Girişimi

Antalya’da iki kardeş, bindikleri ticari taksi şoförünü silah ve bıçakla tehdit ederek gasp etmeye çalıştı. Taksicinin yüzü kanlar içinde kalırken, saldırganlar kaçtı. Olayın tüm detayları ise taksinin araç içi kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, 6 Eylül akşamı Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi’nde yaşandı. Düden Şelalesi yakınındaki bir taksi durağına telefon eden Ş.Ö. (28), kendisine taksi gönderilmesini istedi. Duraktan Ömer Ucan (49) isimli taksici, belirtilen adrese gitti. Taksici Ucan’ın aracına binen Ş.Ö., Varsak bölgesine gitmek istediğini söyledi.

Ş.Ö., yolda taksi şoförünü farklı yerlere yönlendirerek kandırmaya çalıştı. Yol üzerinde jandarma ve polis kontrol noktalarını görünce de panikledi. Ş.Ö., Ucan ile tartışarak evine gitmesini istedi. Eve geldiklerinde taksi ücretini ödemek için evden para getireceğini söyleyen Ş.Ö., bir süre sonra kardeşi A.Ö. (17) ile birlikte geri döndü.

İki kardeş, taksi ücreti olan bin 550 TL’yi yolda vereceklerini belirtti. Ancak bir süre sonra silah ve bıçak çıkaran saldırganlar, Ucan’ı ormanlık alana götürmesini emretti. Burada taksicinin üzerine saldıran iki kardeş, Ucan’ı darp ederek telefonunu gasp etti.

Taksicinin yüzü kanlar içinde kalırken, saldırganlar araçtan inmeye çalıştı. Bu sırada Ucan, aracını hareket ettirerek bölgeden uzaklaştı ve yardım istedi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Ucan’ın dişinde, omzunda, kolunda ve parmağında kırıklar olduğu tespit edildi.

Olay sonrası yapılan operasyonla A.Ö. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, ifadesinde abisiyle birlikte taksiciyi darp etmediklerini iddia etti. Firarda olan Ş.Ö.’nün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antalya’da Taksiciye Bıçaklı Gasp Girişimi