Yemek Geç Geldi Diyerek Garsona Saldırdılar

Yemek Geç Geldi Diyerek Garsona Saldırdılar

Bursa’nın Gemlik ilçesinde bulunan bir dinlenme tesisinde, yemeğin geç geldiğini iddia eden 3 müşteri ile garson arasında çıkan kavga, güvenlik kamerasına yansıdı. Kavgada, garson tekme ve yumruklarla darp edilirken, sandalyeler de havada uçuştu.

Olay, salı günü saat 17.00 sıralarında İstanbul-İzmir otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Tesiste yemek siparişi veren 3 kişi, yemeğin geç geldiğini öne sürerek garson Murat Tepe (24) ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. 3 kişi, garsona tekme ve yumruk atarken, sandalyeleri de fırlattı. Kavgayı gören diğer çalışanlar ve müşteriler araya girerek tarafları ayırmaya çalıştı. Olay yerinden kaçan 3 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kavgada başına darbe alan garson Murat Tepe ise yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Tepe, Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tepe’nin alnına dikiş atıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yemek Geç Geldi Diyerek Garsona Saldırdılar

Gemlik Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla harekete geçen jandarma ekipleri, kavgaya karışan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri ve denetimli serbestlik ve yurtdışına çıkma yasağı konularak serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Öte yandan kavga anları, dinlenme tesisinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, masadan kalkan 3 arkadaştan 2’sinin önce tartıştığı sonra da saldırdığı garsonun tekme tokat darbettiği görülüyor. Tarafların birbirine sandalye fırlattığı da dikkat çekiyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yemek Geç Geldi Diyerek Garsona Saldırdılar