Antalya’da Tatil Yapan 15 Yaşındaki Lara, Go-kart’ta Ölümden Döndü

Antalya’da Tatil Yapan 15 Yaşındaki Lara, Go-kart’ta Ölümden Döndü

Antalya’nın Alanya ilçesinde tatil yapan Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad, ailesiyle birlikte gittiği bir lunaparkta go-kart (karting) sporu yapmak isterken korkunç bir kaza yaşadı. 29 Ağustos Salı günü saat 19.30 sıralarında pistte sürüşe başlayan Lara’nın uzun saçı, aracın tekerlerine dolanarak başından koptu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Lara, saatler süren bir operasyonla saçlı derisinin yerine dikildi.

Lara’nın doktoru olan Antalya Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Estetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, genç kızın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Özkan, “Çok damar yapılıyor. Kıl gibi damarlarla uğraşılıyor. Zor ameliyatlardan biriydi. Ancak seçkin merkezlerde yapılabilir ameliyatlardan” dedi.

Lara ise yaşadığı travmayı anlattı. “Kask takmadılar bana, bir anda saçım açıldı ve motora dolanıp çekildi. Büyük acı yaşadım. O anı anlatamam. Annem o anımı görünce mahvoldu. Eğlenmek amacıyla ilk defa bindim bu araca, ne olduğunu öğrenmek istemiştim. Olan oldu” diye konuştu.

Lara’nın ailesi ise go-kart pistinin işletmecileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Kazayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antalya’da Tatil Yapan 15 Yaşındaki Lara, Go-kart’ta Ölümden Döndü