Eski Arkadaşını Boğazından Bıçaklayıp Canlı Yayın Yaptı

Eski Arkadaşını Boğazından Bıçaklayıp Canlı Yayın Yaptı

Malatya’da yaşanan vahşet olayı, Türkiye’nin gündemine oturdu. Bir şahıs, tartıştığı eski arkadaşı Ali Korkmaz’ı bıçakla boğazından yaraladı ve bu anları sosyal medya hesabından canlı olarak paylaştı. Korkmaz, hastaneye yetiştirilemedi ve hayatını kaybetti. Katil zanlısı T.G. ise polis tarafından yakalandı.

Olay, dün gece saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, T.G., aralarında husumet bulunan eski arkadaşı Ali Korkmaz’ı (35) terk edilmiş bir eve çağırdı ve görüşmek istediğini söyledi. Ancak görüşme sırasında ikili arasında tartışma çıktı ve kavgaya dönüştü. T.G., elindeki bıçakla Korkmaz’ın boğazına sapladı ve kanlar içinde kalan Korkmaz’ı sokağa attı.

T.G., daha sonra sosyal medya hesabından canlı yayın açarak, yaptığı vahşeti takipçilerine gösterdi. Korkmaz ise kan kaybından dolayı yolda yığıldı ve çevredekilerin yardım çağrısı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan T.G.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Suç aleti bıçak da ele geçirildi. T.G.’nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, sosyal medyada canlı yayınlanan görüntüler büyük tepki çekti. Korkmaz’ın yakınları ve sevenleri ise acı haberle yıkıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Eski Arkadaşını Boğazından Bıçaklayıp Canlı Yayın Yaptı