Aşka Tövbe filmi nerede çekildi? Aşka Tövbe filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Aşka Tövbe filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Dram türünde olan Aşka Tövbe nerede çekildi, Aşka Tövbe filmi oyuncuları kimler, Aşka Tövbe nerede çekilmiştir, Aşka Tövbe filmi konusu ne? İşte Aşka Tövbe hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Aşka Tövbe filmi oyuncuları

Türker İnanoğlu yönetmenliğinde çekilen Aşka Tövbe filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Filiz Akın, Kartal Tibet, Önder Somer, Funda Postacı…

Aşka Tövbe konusu

Aşka Tövbe konusu Genç bir kadın olan Şehbal öğretmenlik yapmaktadır. Halasının oğlu olan Mübin’i seven Şehbal, hislerini bir türlü açamaz. Mübin’den kendisine adım atmasını bekleyen Şehbal, Mübin’in kendisinden teyzesinin kızı olan Nazan ile aralarını yapmasını istemesi ile büyük bir yıkıma uğrar. Ancak ne var ki Nazan da bir başkasını sevmektedir. Şehbal, hilserini bir kenara bırakarak aldığı haberle üzüntüye kapılan Mübin’e destek olmaya çalışır.

Aşka Tövbe filmi nerede çekildi?
Aşka Tövbe filmi için sözlükte neler dediler?
Aşka Tövbe hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
kerime nadirin roman’ı.

türk sinemasının klişelerinden sıyrılmaya yönelik önemli bir eserdir.
bu eserde atılan devasa adım şudur: hiçbir türk filminde mübin ve şehbal adları -bilhassa bir arada- duyulmamıştır, üstelik bir daha da asla duyulmayacaktır. nitekim hiçbir senarist böyle bir risk alamaz.
belirtmekte fayda var. eşber ile verda aşkı dahi bu orijinalliğin yanına yaklaşamaz. (bkz: güller ve dikenler)

Aşka Tövbe filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Aşka Tövbe filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aşka Tövbe filmi nerede çekildi? Aşka Tövbe filminin oyuncuları ve konusu.