Ataşehir’de Satırlı Bıçaklı Hız Kavgası

Ataşehir'de Satırlı Bıçaklı Hız Kavgası

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde yaşanan olayda, bir araç sürücüsü, cadde üzerinde hız yaparken kendisini uyaran esnaf ile tartışmaya girdi. Tartışmanın ardından olay yerinden uzaklaşan sürücü, yanına aldığı 5 kişiyle geri döndü. Saldırganlar, bıçak ve satır kullanarak esnafa ve çevredeki vatandaşlara saldırdı. Olayda 4 kişi yaralanırken, boğazına satır darbesi alan bir kişi ağır yaralandı. Saldırı anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Vaka, dün saat 11.30 civarında Ataşehir’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi henüz öğrenilemeyen bir araç sürücüsü, cadde üzerinde aşırı hız yapınca kendisine uyarıda bulunan esnaf ile sözlü atışmaya başladı. Kavganın büyümesi üzerine araç sürücüsü olay yerinden ayrılıp beraberinde 5 kişi getirdi. Elinde bıçak ve satır bulunan saldırganlar, esnafın iş yerine girerek tehditler savurdu ve saldırıya geçti. Olaya müdahale etmek isteyen çevredeki vatandaşlar da saldırganların hedefi oldu. Olayda boğazına satır darbesi alan bir kişi ağır yaralanırken, 3 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganları gözaltına alırken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Saldırının yaşandığı anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ataşehir’de Satırlı Bıçaklı Hız Kavgası