Atina’da Türk Çeteler Arasında Kanlı Çatışma: 6 Ölü

Atina’da Türk Çeteler Arasında Kanlı Çatışma: 6 Ölü

Atina’da Türk Çeteler Arasında Kanlı Çatışma: 6 Ölü Yunanistan’ın başkenti Atina’da dün akşam saatlerinde Türk çeteler arasında yaşanan silahlı çatışmada 6 kişi hayatını kaybetti. Olayın, uyuşturucu kaçakçılığı yapan suç örgütleri arasındaki bir hesaplaşma olduğu iddia edildi.

Atina’nın sahil kasabası Artemida’da meydana gelen olayda, sahte Alman plakalı bir araçta bulunan 6 Türk, kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşırken, araçtaki 6 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yunan polisi, olay yerinde 20’den fazla mermi kovanı bulduklarını ve saldırının fail ya da faillerinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattıklarını açıkladı. Polis ayrıca, Interpol’den de yardım istediklerini duyurdu.

Ölenlerin Kimlikleri Belli Oldu Öte yandan, hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belli oldu. Yunan basınında yer alan haberlere göre, ölenlerden Doruk Ersu Büyüktunç, İtalya’da yakalanan ve ‘Ölüm Çetesi’ olarak bilinen suç örgütü lideri Barış Boyun’un yakın adamıydı. Büyüktunç’un, İstanbul’da düzenlenen operasyondan kaçarak Yunanistan’a sığındığı belirtildi.

Diğer ölenlerin ise Abdurrahman Tekru, Ozan Kaan Tozlu, Barış Çağan, Ömer Kanza ve Burak Tahmaz olduğu tespit edildi. Bu kişilerin de Barış Boyun’un çetesine bağlı oldukları ve çeşitli suçlara karıştıkları öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Atina’da Türk Çeteler Arasında Kanlı Çatışma: 6 Ölü