Aykut Enişte filmi nerede çekildi? Aykut Enişte filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Aykut Enişte filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Aykut Enişte nerede çekildi, Aykut Enişte filmi oyuncuları kimler, Aykut Enişte nerede çekilmiştir, Aykut Enişte filmi konusu ne? İşte Aykut Enişte hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Aykut Enişte filmi oyuncuları

Onur Bilgetay yönetmenliğinde çekilen Aykut Enişte filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Ege Kökenli, Müfit Kayacan…

Aykut Enişte konusu

Aykut Enişte konusu Aykut Enişte, yalnızlığından şikayetçi olan ve aile özlemi çeken bir adam olan Aykut’un hikayesini konu ediyor. Aykut, evlenip yuva kurmanın hayali ile yaşayan genç bir adamdır. Sevgili Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeye adım adım yaklaşan Aykut, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Düğüne bir hafta kala dükkanına hırsız giren Aykut, tüm birikimini kaybeder. Dükkana hırsızın girmesi, sadece Aykut’un maddi kaybına neden olmaz aynı zamanda başına türlü işler açılmasına da neden olur. Dükkana bakmak için sigortadan gelen Gülşah’ın, Aykut’tan küçük bir iyilik istemesi hepsinin hayatının değişmesine neden olur. Kendi halinde kimsesiz bir adam olan Aykut, bir anda kendisini iki ailenin damadı olarak bulur. Aykut, içine düştüğü bu karışık durumdan kendisini kurtarmayı başarabilecek midir?

Aykut Enişte filmi nerede çekildi?
Aykut Enişte filmi için sözlükte neler dediler?
Aykut Enişte hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
cem gelinoğlu’nun 4. filmidir. fragmanı seyredince kilo verdiğini ve bu film için farklı bir tipe büründüğünü fark ettim. her filminde çıtayı biraz daha yukarı taşıyor. severek takip ediyoruz.

cem gelinoğlu gördüğümüz kadarıyla saç ektirmiş, burun estetiği olmuş ve zayıflamış.

film pek parlak görünmüyor. atanamamış aile arasında gibi. ama cem gelinoğlu yetenekli adam önceki filmlerinde de yeteneğiyle öne çıkmıştı.

Aykut Enişte filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Aykut Enişte filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aykut Enişte filmi nerede çekildi? Aykut Enişte filminin oyuncuları ve konusu.