Aziz Yıldırım’dan Başkanlık Adaylığı Sinyali

Aziz Yıldırım'dan Başkanlık Adaylığı Sinyali

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım, sezon sonu yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde adaylık ihtimalini değerlendirmeye başladı. Bu gelişme, Yıldırım’ın Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’e verdiği sert yanıtla daha da alevlendi. Yıldırım’ın, Özbek’in eleştirilerine karşılık vererek, kulübü koruyan tavrı, Fenerbahçe camiasında onun yeniden başkan adayı olabileceğine dair beklentileri artırdı.

Yıldırım, daha önce başka bir ismi destekleme eğiliminde olmasına rağmen, son gelişmeler ve mevcut tek aday Sadettin Saran’a olan tutumu, onun bu kararını yeniden gözden geçirmesine neden oldu. Ayrıca, Özbek’in açıklamalarına kulüpten yeterli bir tepki gelmemesi de Yıldırım’ın adaylık düşüncesini etkileyen bir başka faktör olarak görülüyor.

Dursun Özbek’ten Fenerbahçe için Sert Sözler

Dursun Özbek, Fenerbahçe hakkında, “Hacivat ile Karagöz gibi oyun sergileniyor. Perdeye her gün birisi çıkıyor, gerçek dışı konularla ilgili Galatasaray’a bir şey söylüyorlar, söylüyorlar ve aşağıya iniyorlar. Biz de benzer şeyleri söyleriz. Ancak tuzağa düşmemek lazım. Rakip takımın söylemleri, başkanları proje… Bu sözlerimi sürdürüyorum. Cinayet mahallini önce katil gelir. Google’a girin, bu sözlerime bakın. Google’da ananası, teşvik, şike, halı sahada dostluk maçları yazın, bakın karşınıza ne çıkıyor! Bunlar yokmuş gibi, sanki ben yapmışım gibi adamlar çıkıp Karagöz ile Hacivat gibi bir şeyler söylüyor. Onlara bir ağabey tavsiyesi, boşuna uğraşmayın, içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez. Bunu kafanıza yazın.” ifadeleriyle sert sözlerde bulunmuştu.

Aziz Yıldırım’dan Özbek’e Cevap

Aziz Yıldırım, Özbek’in bu sözlerine hızla yanıt verdi: “Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in bugün yapmış olduğu açıklamaları dikkatle izledim. Kendisine, Google’da “Fetöcü kulüp” şeklinde arama yapıldığında karşısına hangi kulübün çıktığını sormakla birlikte, “sarı-lacivert duvar”, “ne şikesi memleket elde gidiyor”, “50.000 kişi ile sivil darbe yapacaklardı” kelimelerini de aramasını ve karşısına çıkan sonuçları incelemesini tavsiye ederim. Yine bu Başkana, Şike Kumpası İddianamelerini, FETÖ Çatı Davası, Selam Tevhit, Ergenekon Kumpas İddianamelerini, Yargıtay Başsavcılığı Mütalaalarını ve yine Cumhurbaşkanlığı İnternet Sitesinde yayınlanan 15 Temmuz kitapçığını okumasını ve okuduğundan anladıklarını da kamuoyu ile paylaşmasını tavsiye ediyorum.”

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aziz Yıldırım’dan Başkanlık Adaylığı Sinyali