Lincoln Henrique’nin Sahalara Dönüş

Lincoln Henrique'nin Sahalara Dönüş

Fenerbahçe, Süper Lig’de liderliğini sürdürürken, takıma yeni katılan İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci’nin sahaya çıkışı merakla bekleniyor. Takıma ertelemeli transfer döneminde dahil olan Bonucci, kısa süre içinde forma giyme şansı bulacak. Özellikle Fenerbahçe’nin geçtiğimiz hafta Konyaspor’u 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmesinin ardından, Bonucci’nin takımdaki etkisinin nasıl olacağı merak konusu.

Lincoln Henrique’nin Dönüşü

Ayrıca, Fenerbahçe taraftarları için bir diğer müjdeli haber de Lincoln Henrique’den geldi. Sevilla maçında sakatlanan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Brezilyalı oyuncu Henrique’nin lisansı yeniden aktifleştirildi. Takım ile bir süredir çalışmalara katılan Henrique, Gaziantep FK maçının kadrosuna eklendi. Bu da Fenerbahçe’nin ofansif gücüne önemli bir katkı sağlayacak.

Gaziantep FK ile Karşılaşma Öncesi

Süper Lig’de şu an 50 puanla lider durumda olan Fenerbahçe, 21 puanla 15. sırada yer alan Gaziantep FK ile 14 Ocak Pazar günü saat 19.00’da karşılaşacak. Zorlu bu mücadele öncesinde, Fenerbahçe’nin kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Bu maç, Bonucci’nin yanı sıra Henrique için de bir dönüş noktası olabilir. Fenerbahçe’nin güçlü kadrosu ve liderlik konumu, Gaziantep FK karşısında avantaj sağlayacak önemli faktörler arasında.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Lincoln Henrique’nin Sahalara Dönüş