Dzeko’nun Penaltısıyla Fenerbahçe Öne Geçti

Dzeko'nun Penaltısıyla Fenerbahçe Öne Geçti

Fenerbahçe, Süper Lig’in 16. haftasında ertelenen bir maçta Konyaspor’u Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında, ev sahibi ekip sarı-lacivertliler, kritik bir penaltı kazandı.

VAR Uyarısıyla Gelen Penaltı

Maçın 11. dakikasında Fenerbahçe’nin Bosna-Hersekli yıldızı Edin Dzeko ile Konyasporlu Adil Demirbağ arasında yaşanan bir pozisyon, VAR hakemi Bülent Birincioğlu’nun dikkatini çekti. Birincioğlu, orta hakem Kadir Sağlam’ı pozisyonu incelemesi için uyardı. Sağlam’ın incelemesi sonucunda, Fenerbahçe lehine penaltı kararı verildi. Penaltıyı kullanan Edin Dzeko, soğukkanlı bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray Taraftarından Tepki

Bu pozisyonun ardından, Galatasaray taraftarları büyük bir tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı futbolseverler, sosyal medyada Fenerbahçe’nin kazandığı penaltıyı, Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 2-1 yendiği maçtaki bir pozisyonla karşılaştırdılar. Galatasaraylılar, derbide Mauro Icardi ve Rachid Ghezzal arasında yaşanan ikili mücadelenin devam etmesine olanak tanınmasını eleştiren paylaşımlar yaptı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dzeko’nun Penaltısıyla Fenerbahçe Öne Geçti