Azizler Filmi ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Dizisi Netfix’te

featured

Netflix yeni yayın döneminde yayınlanacağı Türkiye yapım ve dizilerini tanıttı.  Kıvanç Tatlıtuğ, Haluk Bilginer gibi isimler Netflix’te olacak.

Türkiye pazarına giren Netflix, online olarak yaptığı sunumda Türkiye için yayınlanacağı yapımlarla ilgili basın açıklaması yaptı.  Netflix’in Türkiye’den çekilmek gibi bir niyetlerini olmadığını açıkladı.

Netflix’in Türkiye Orijinal İçerik Direktörü Pelin Diştaş, “Netflix olarak, Türkiye’nin içerik gücü ile dünyanın etkileyici kültürleri arasında yer aldığına inanıyoruz. Ülkemizde üretilen orijinal yapımların dünyanın dört bir yanında elde ettiği başarılar da bu inancımızı destekliyor. Bu nedenle Türkiye’deki içerik yatırımımızı yeni orijinal yapımlara imza atarak arttırmak bize büyük heyecan veriyor. Türkiye’nin özgün ve güçlü hikayelerini 190 ülkeye anlatmaya devam edeceğiz.”  açıklamasını yaptı.

Özgür Önürme’nin kaleme aldığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmen koltuğunu paylaştığı psikolojik drama mini dizisi Fatma’nın başrollerinde Burcu Biricik ile birlikte Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk rol alıyor. Fatma’nın 2021’de yayınlanması planlanıyor. Dizinin konusu ise ıradan bir temizlikçi olan Fatma, kayıp kocası Zafer’i ararken beklenmedik bir cinayet işlemesi ve sıradan bir temizlikçinin bir katile dönüştürmesi.

Senarist Burak Aksak’ın, Selçuk Aydemir’le birlikte yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrolünde Engin Öztürk’ün oynadığı 50m2 dizisi 27 Ocakta Netflix’te yayınlanacak.  Karanlık geçmişinden kaçan Gölge ,Güzelce Mahallesindeki 50 metrekarelik terzi dükkanına sığınır. Mahalleli onu ölen terzi Adil’in oğlu Adem zanneder. Gölge’nin gidecek başka bir yeri yoktur ve yeni kimliğiyle 50 metrekarelik terzi dükkanında yaşamaya başlar. Bu olay hem Gölge’in hem mahallenin yaşamını etkilyecektir.

Erşan Kuneri Netflix’te

Cem Yılmaz‘ın hem yaratıcılığını ve yönetmenliğini yaptığı, hem de başrol koltuğunda oturduğu sitcom dizisi Erşan Kuneri yakında Netflix ekranlarında olacak.

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı tiyatro sahnelerinde defalarca sahnelen  Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? oyunu filme uyarlanıyor. Konu ise 1948 yılında üstün zekalı bir çocuk olarak doğan Gülseren’in çevreye uyum sağlama çabasını anlatırken bi yanda da dönemin Türkiye’sini anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Patron karakteriyleYılmaz Erdoğan ile beraber Ecem Erkek, Engin Alkan, Devrim Yakut, Merve Dizdar, Ushan Çakır ve Bülent Çolak yer alıyor.

Yönetmenliğini  Tolga Karaçelik’in yaptığı Başrollünde Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı Bir Denizaltı Hikayesi  dizisi Netflix’te olacak.

Dünya’yı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırmasını konu ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Azizler Filmi ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Dizisi Netfix’te