Bakan Koca’dan Ayasofya Uyarısı! Sosyal Mesafenin Hiçe Sayılması Koca’yı Kızdırdı…

featured

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ayasofya Camii’nde 86 yıl sonra kılınacak ilk cuma namazı öncesinde bazı vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymaması nedeniyle Twitter hesabından uyarı yaparak tepki gösterdi.

Gece yarısından itibaren Ayasofya’nın çevresinde cuma namazı kılmak için toplanan kalabalık zaman zaman sosyal mesafe kuralını hiçe saydı ve ortaya yaşanmaması gereken görüntüleri ortaya çıkardı. Bakan Koca, bu görüntüler üzerine Twitter hesabından tedbir uyarısı yaptı.

ÖNCE TEDBİR, SONRA TEKBİR

Danıştay kararı ile müzeden camiye çevrilen Ayasofya Camii’ne akın eden vatandaşların sosyal mesafe kuralını hiçe sayması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı rahatsız etti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakan Koca, “Önce tedbir, sonra tekbir. Hayırlı Cumalar” diye ifade etti.

HEPİMİZİN İYİLİĞİ İÇİN DİKKATLİ OLALIM

Koca, bu tweetinden dakikalar önce de İstanbul’daki son duruma dikkat çekmiş ve şu satırlara yer vermişti: “Salgın boyunca toplam vaka sayısı 223.315’tir. Vakaların %46’sı İstanbul’da tespit edilmiştir. COVID-19 kaynaklı vefatlarınsa %50,2’si yine İstanbul’da olmuştur. Hepimizin iyiliği için dikkatli olalım ifadelerini kullandı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bakan Koca’dan Ayasofya Uyarısı! Sosyal Mesafenin Hiçe Sayılması Koca’yı Kızdırdı…