Bali’de Sokak Ortasında Seks Yapan İtalyan Turist

Bali'de Sokak Ortasında Seks Yapan İtalyan Turist

Bali, son zamanlarda turistlerin gözde mekanlarından biri haline geldi. Ancak bu güzel adada yaşanan bir olay, hem yerel halkı hem de dünyayı şoke etti. 35 yaşındaki bir İtalyan turist, sokak ortasında bir kadınla cinsel ilişkiye girerken güvenlik kamerasına yakalandı. Bu skandal davranışın bedeli ise ağır oldu.

Olay, 9 Eylül gecesi Seminyak bölgesinde meydana geldi. Bir evin sahibi, köpeğinin havlaması üzerine dışarıya baktığında, kapısının önünde bir çiftin cinsel ilişkiye girdiğini gördü. Durumu polise bildiren ev sahibi, kamera kayıtlarını da incelediğinde, gerçeği anladı. Ev sahibi, “Başta biri evimin önüne işiyor sandım. Ama kameraya baktığımda seks yaptıklarını gördüm” dedi.

Polis ekipleri olay yerine gelerek, cinsel ilişkiye giren çifti gözaltına aldı. Çiftin sarhoş oldukları belirlendi. Yapılan soruşturmada, erkeğin 35 yaşındaki bir İtalyan turist olduğu, kadının ise Endonezya vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Kadın serbest bırakılırken, İtalyan turist ise sınır dışı edilmek üzere tutuklandı.

Yetkililer, ismi açıklanmayan İtalyan turistin 6 ay boyunca “kara listeye” alındığını ve ülkeye girişinin yasaklandığını duyurdu. Ayrıca, bu sürenin bir 6 ay daha uzatılma ihtimali olduğu belirtildi. İtalyan turist ise Malezya Havayolları ile Malezya’ya, oradan da Katar aktarmalı olarak İtalya’ya gönderildi.

Bu arada, Bali’de daha önce de benzer skandallar yaşandığı bildirildi. Geçen yıl da bir Danimarkalı turist kadın, motosikletin arkasında otururken cinsel organını teşhir etmişti. Kadın da gözaltına alınmış ve sınır dışı edilmişti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bali’de Sokak Ortasında Seks Yapan İtalyan Turist