Belediyenin Futbol Takımına Kaymakam Transferi

Belediyenin Futbol Takımına Kaymakam Transferi

Belediye İskilipspor’un yeni transferi Kaymakam Yunus Emre Vural, takıma katılmak için sözleşme imzaladı. Vural, Belediye İskilipspor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Top ve teknik direktör Galip Gül’ü makamında ağırladı.

Vural, futbolu sevdiğini ve ilçedeki gençlere spor yapmaları için örnek olmak istediğini söyledi. “Atacağım ve attıracağım gollerle takımın başarısına katkıda bulunmak istiyorum” diyen Vural, yeni sezonda hedeflerinin yüksek olduğunu belirtti.

Osman Top ise kaymakamın transferinin kulüp için önemli bir kazanç olduğunu ifade etti. “Yeni sezon öncesi yılın transferini, kaymakamımız Yunus Emre Vural’ı Elazığ İl Özel İdare Spor’dan alarak yaptık” diyen Top, “Sayın kaymakamımıza bizlere duyduğu güven, ilgi alakası ve destekleri için teşekkür ederiz. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

Belediye İskilipspor teknik direktörü Galip Gül de kaymakamın takıma katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gül, “Kaymakamımız hem sahada hem de saha dışında takımımızın liderliğini yapacak. Onun tecrübesinden ve enerjisinden faydalanacağız. Takım olarak çok iyi bir uyum yakaladık. İskilipsporlular bizi desteklemeye devam etsinler” diye konuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Belediyenin Futbol Takımına Kaymakam Transferi