Beyoğlu’nda Kadınları Zorla Araca Bindirmek İsteyenlere Dayak

Beyoğlu’nda Kadınları Zorla Araca Bindirmek İsteyenlere Dayak

Beyoğlu’nda geçtiğimiz Cuma gecesi yabancı uyruklu iki erkek, iki kadına saldırarak zorla araçlarına bindirmeye çalıştı. Olaya tanık olan iki genç, kadınları kurtarmak için müdahale etti. Ancak saldırganlar, araçlarına binip gençlere çarparak kaçtı. Olay anı güvenlik ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

Olay, saat 00.15 sıralarında Piyalepaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu iki erkek, iki kadını darp ederek araçlarına bindirmeye çalıştı. Bu sırada olay yerinden geçen Ömer Furkan Karabaş ve Muhammed Faruk Evin adlı iki genç, kadınların yardım çığlıklarını duyup saldırganlara engel oldu. İki erkekle gençler arasında kavga çıktı. Gençler, saldırganları döverek kadınları kurtardı.

Saldırganlar, ellerinden kurtulup araçlarına bindiler. Ancak intikam almak isteyen saldırganlar, araçla geri dönüp gençlere çarptı. Gençlerden biri son anda kaçarken, diğeri aracın kaputunda bir süre sürüklendikten sonra yola savruldu. Saldırganlar ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Muhammed Faruk Evin, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Evin’in hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Olay anına ait güvenlik ve cep telefonu kamerası görüntüleri de incelemeye alındı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Beyoğlu’nda Kadınları Zorla Araca Bindirmek İsteyenlere Dayak