Bilecik’te Yabancı Uyruklu Kadına Vahşet

Bilecik’te Yabancı Uyruklu Kadına Vahşet

Bilecik’te yabancı uyruklu bir kadın, iki erkek tarafından şiddete uğradı. Kadının el parmaklarından dördü kesildi. Şüpheliler, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bilecik Merkez Ertuğrulgazi Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda, yabancı uyruklu Wahıd Naemı (49) ve Naimi Nawıd (30) isimli baba oğul, yine yabancı uyruklu Feride Rasulova (30) isimli kadına saldırdı. Kadını darp eden şüpheliler, kadının el parmaklarından dördünü de bıçakla kestiler.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Parmakları kesilen kadın, ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen kadın, daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın faili olan Wahıd Naemı ve Naimi Nawıd ise Bilecik Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilen şüphelilerin, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bilecik’te Yabancı Uyruklu Kadına Vahşet