Bodrum’da CHP ve İYİ Parti Adayları Arasında Sert Tartışma

featured

Bodrum’da gerçekleşen Acı Ot Festivali açılışından sonra, CHP Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Ahmet Aras ile İYİ Parti’nin Bodrum adayı Raşit Emir Süer arasında yaşanan gergin tartışma, el sıkışma reddiyle başladı ve siyasi gerilime dönüştü.

Bodrum’da yapılan 5. Acı Ot Festivali’nin ardından, yerel esnafı ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras, İYİ Parti’nin bir grubuyla karşılaştı. Bu grup içinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Metin Ergun ile İYİ Parti’nin Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emir Süer de bulunuyordu.

Karşılaşma, Süer’in Aras’a elini uzatmayı reddetmesi ve “Ben sizle tokalaşmayacağım, sizin bu millete yaptıklarınızdan dolayı buradayım. Bu millete verdiğiniz sözü tutmalısınız, hakkını yedirtmeyeceksiniz” demesiyle gerginleşti. Aras ise bu tavrı provokasyon olarak nitelendirerek, “Lütfen saygılı olun, ben Bodrum Belediye Başkanıyım. Ben provokasyonlara kapılmam. Biz bu vatanı ve milleti seven insanlarız. Bu milletin adalet mekanizması var. Bana AK Parti ağızıyla konuşmayın” şeklinde yanıt verdi.

Tartışma sırasında, Ahmet Aras, Metin Ergun’a dönerek “AK Parti’den İYİ Parti’ye aday mı çıkardınız? Arkadaşınız bize AK Parti ağzıyla konuşuyor. Bodrum’da bu siyasi dilin yeri yok. Biz burada AK Parti, İYİ Parti ile her zaman saygı içinde yarışıyoruz” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bodrum’da CHP ve İYİ Parti Adayları Arasında Sert Tartışma