Burcu Köksal, Ümit Özdağ’ın Davetini Reddetti

Burcu Köksal, Ümit Özdağ'ın Davetini Reddetti

Afyonkarahisar’da CHP’nin Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın, “Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” şeklindeki ifadeleri, partide tartışma yarattı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sözlere sert tepki göstererek, Köksal’a “Ya kendine iş bulacak ya başka parti bulacak” dedi. Bu sözler, CHP içindeki mevcut durumu gözler önüne serdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise, partinin duruşunu belirterek, “CHP’li belediyeler hizmetlerini eşit sunacaklarına ve belediyenin kapılarını herkese açacaklarına söz verecekler” diye konuştu. Bu ifadeler, CHP içindeki görüş ayrılıklarını daha da belirginleştirdi.

Özdağ, Zafer Partisi’nin Kapılarını Açtı

Bunun yanı sıra, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Köksal’a partisine geçiş teklifi yaptı. Özdağ, “Sayın Burcu Köksal’ı CHP’den adeta kovmuş. İmamoğlu’nun, büyükşehir belediye başkanı olarak CHP Grup Başkanvekili olan bir hanımefendiyi partiden kovma yetkisinin olmadığını düşünüyorum. Ben Burcu Hanım’a Zafer Partisinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum” dedi. Özdağ’ın bu ifadeleri, siyasi duruma farklı bir boyut kazandırdı.

Buna rağmen Köksal, Özdağ’ın teklifine, “Ben CHP’liyim, Zafer Partisi’ne geçmeyi düşünmüyorum” yanıtını verdi.

thumbnail
İlgili haber
Burcu Köksal’dan Özgür Özel’i Yalanlayan Açıklama
thumbnail
İlgili haber
Burcu Köksal’ın Açıklaması Ekrem İmamoğlu’nu Kızdırdı

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Burcu Köksal, Ümit Özdağ’ın Davetini Reddetti