Bostancı’da Polis Kaçakları Bisikletliye Ölüm Getirdi

Bostancı’da Polis Kaçakları Bisikletliye Ölüm Getirdi

İstanbul Bostancı sahil yolunda polis kontrolünden kaçan bir otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bisikletli Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden oldu. Olay yerinde bulunan bisikletli arkadaşı, “Acı bir fren sesi duyuldu ve Doğanay abimize çarpıp öldürdü. Geride 3 polis çevirmesi var ve polis çevirmesinden kaçıyor. 50 bisikletlinin arasına da dalabilirdi.” diye konuştu. Olayın ardından sosyal medyada sürücülerin yarış yaptığı iddiaları gündeme geldi.

Bostancı sahil yolu Çetin Emeç bulvarı Maltepe istikametinde dün saat 05.30 sıralarında meydana gelen kaza, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, polis kontrolünden kaçtığı iddia edilen otomobilin, yolun karşısına geçmeye çalışan bisikletli Doğanay Güzelgün’e çarptığı görülüyor. Çarpmanın şiddetiyle yola fırlayan Güzelgün, ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçmaya çalışıyor.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan 51 yaşındaki Güzelgün, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, sürücü ise yakalanarak gözaltına alındı.

Kazanın yaşandığı sırada Güzelgün’ün yakınında olan bisikletli arkadaşı ise olay anını anlatarak tepki gösterdi. “Doğanay abimizi kaybettik. Biz burada her sabah 05.30’da bisikletliler olarak toplanıp sürüş yapıyoruz. Bu araç ışık hızında yanımızdan geçti. Kayıtları var.” diyen arkadaşı, şunları söyledi:

“Acı bir fren sesi duyuldu ve karşıya geçen Doğanay abimize çarpıp öldürdü. Geride 3 polis çevirmesi var ve polis çevirmesinden kaçıyor. 50 bisikletlinin arasına da dalabilirdi. Şans eseri arkadaşlar kurtuluyor. Burada sabahları hiçbir araç olmadığı için güvenli olduğunu düşünerek burada sürüş yapıyoruz. Yıllardır Bağdat Caddesi’nde yarışılıyor, çok insan öldü; Doğanay abi de onlardan biri. Engellenmiyor bu, polis çevirmesi var ve engellenmiyor. Her sabah canımız tehlikede bisiklet sürmeye çalışıyoruz. Doğanay abi 51-52 yaşında, bisiklet yarışçısı, çocukları vardı.”

Polisten kaçan sürücünün çarptığı Doğanay Güzelgün hayatını kaybetti

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bostancı’da Polis Kaçakları Bisikletliye Ölüm Getirdi