Bu Hafta Hangi Filmler Vizyona Girecek?

featured

Bu hafta sinema salonlarında 1’i yerli 6 yeni film vizyona girecek.

Bu hafta sinemalara 6 film vizyona giriyor.

“Apocalypse Now Final Cut”

Vietnam Savaşı sırasında ordu emirlerini hiçe sayarak hareket etmeye başlayan bir Özell Kuvvetler albayını öldürmekle görevlendirilen yüzbaşı Benjamin Willard’ın bu gizli görev sırasında yaşadıklarını ve savaşın yıkıcılığını anlatıyor.

 “Kulübe”

Kulübe, ölümcül bir yaratıkla karşı karşıya kalan bir gencin yaşadıklarını konu ediyor. Liseye giden ve şartlı tahliye altında olan 17 yaşındaki Stan, dedesinin vesayeti altında onunla birlikte yaşar. Stan ile kasabanın zorba gençleri arasında bir gerilim vardır ve alkol bağımlısı olan dedesi bu durumla ilgilenmez. Kendi başının çaresine bakmaya, kendisine yeni bir düzen kurmaya çalışan Stan’ın hayatı, kulübelerinde ölümcül bir yaratığın yaşadığını öğrenmesiyle bambaşka bir hal alır. Yaratıkla önce tek başına savaşmaya çalışan Stan, daha sonra lisedeki zorbaların yaratığı öğrenmeleriyle beraber daha şeytani bir plan yapar.

Bizim Semtin Çocukları

Birlikte büyümüş olan iki yakın arkadaş Yusuf ve Samet’in, mahallelerinde yaşadıkları olaylar silsilesini anlatıyor.

Yarımada

Train to Busan filminde yaşananlardan dört yıl sonrasında geçen devam halkası Peninsula, zombilerle dolu bir dünyada sıkışıp kalan bir grup insanın yaşamına odaklanıyor. Zombilerin istilası sonrasında Kore Yarımadası harap haldedir. Buradan kurtulmayı başaran eski bir asker, istilanın merkezine geri dönmekle görevlendirilir. Yüklü miktardaki parayı istilanın merkezine götürmekle görevlendirilen asker, vakit kaybetmeden yola koyulur. Asker burada umulmadık bir şekilde enfekte olmadan hayatta kalmayı başaran insanlarla karşılaşır. Hayatta kalmak için zorlu bir mücadelenin içine giren insanlar, sıkışıp kaldıkları yerden kurtulmanın yolunu bulabilecek midir?

Troller Dünya Turu

Walt Dohrn ve David P. Smith’in birlikte yönettiği haftanın animasyon filmi “Troller Dünya Turu”; Poppy ve Branch’in arkadaşlarını yanlarına alarak atıldıkları müzikal macerayı konu alıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bu Hafta Hangi Filmler Vizyona Girecek?