Buca’da Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı

Buca'da Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı

İzmir’in Buca ilçesi Çamlıkule Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde, yabancı uyruklu M.O. adlı bir adamın, yoldan geçen küçük bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edildi. Küçük kızın çığlık atarak kaçması üzerine, olaya tanık olan mahalle sakinleri, taciz zanlısının peşine düştü. M.O., kovalamacanın ardından yakındaki bir camiye sığındı. Ancak mahalle sakinleri, camiye giren M.O.’yu darp ederek linç etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, M.O.’yu gözaltına alarak, linçten kurtardı.

M.O.’nun taciz ettiği iddia edilen küçük kızın kimliği ve bulunduğu yer henüz belirlenemedi. Emniyete götürülen M.O.’nun ifadesinde, küçük kızı taciz etmediğini, sadece elini tuttuğunu söylediği öğrenildi. Ayrıca aynı mahallede oturan bir kadının da M.O.’dan şikayetçi olduğu ve kendisini sürekli taciz ettiğini belirttiği bildirildi.

M.O.’nun gözaltına alınmasının ardından mahallede iki grup arasında gerginlik yaşandı. M.O.’nun yaklaşık 150 kişilik akraba grubu, caminin önünde toplanarak, M.O.’nun suçsuz olduğunu savundu ve serbest bırakılması için oturma eylemi yaptı. Mahalle sakinleri ise M.O.’nun cezalandırılmasını isteyerek, karşı gruba tepki gösterdi. Polis ekipleri, tarafları sakinleştirmek için müdahale etti ve olay yerinden uzaklaştırdı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Boyunağa, “Buca’da durum çok vahim. Şu an emniyet ile iletişime geçtik. Bucalı vatandaşlarımızın sakin kalmalarını rica ediyorum” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Buca’da Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı