Etimesgut’ta CHP Kongresinde Skandal

Etimesgut’ta CHP Kongresinde Skandal

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bugün gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’nde büyük bir acı yaşandı. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Cemal Emir ile başkanlık için yarışan eski İlçe Başkanı Faruk Özdemir (61), konuşma yaptığı sırada fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Özdemir, kürsüden indikten sonra yere yığıldı. Kongre salonunda bulunan sağlık ekipleri, Özdemir’e ilk müdahaleyi yaparak özel bir hastaneye sevk etti. Ancak Özdemir, hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Özdemir’in daha önce de kalp rahatsızlığı bulunduğu ve ilaç kullandığı öğrenildi.

Öte yandan, CHP Dip Dalga Hakareti lideri, gazeteci Celal Eren Çelik, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, kongrede Özdemir ile bazı partililer arasında tartışma yaşandığını iddia etti. Çelik, “Oylama esnasında Sait Atalay-Umut Akdoğan ve Faruk Özdemir arasında bir odada yaşanan tartışmalar sonrası Faruk Özdemir kalp krizi geçirip, hastaneye kaldırılıyor ve hastanede ölüyor. Genel Merkez’in desteklediği Cemal Emir taraftarlarının ısrarı ve İlçe Seçim Kurulu’nun kararı ile seçim durdurularak ertelenmiyor ve devam ettiriliyor. Genel Merkez’in adayı Cemal Emir rakibi hastanede ölürken seçim kazanıyor ve söylenenlere göre Cemal Emir’in yakın çevresi, rahmetli olan rakipleri hastanede son nefesini verirken neden seçim iptalini İlçe seçim Kurulu’ndan talep etmedikleri şeklindeki eleştiriler için ‘Bize ne bize mi öldü de iptal edeceğiz seçimi’ diyorlar.” ifadelerini kullandı.

Çelik, bu iddialarına kaynak olarak Özdemir’in yakın arkadaşlarından aldığı bilgileri gösterdi. Çelik, “Yazıklar olsun size arkadaş,bir ilçenin ve yolu o ilçe başkanlığından geçen Etimesgut Belediye Başkan adaylığı rantı için tüm insanlığınızı kaybetmişsiniz.” diye yazdı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Etimesgut’ta CHP Kongresinde Skandal