Suriyelilerin Gasp Etmeye Çalıştığı Kardeşini Koruyan Üniversite Öğrencisi Bıçaklandı

Suriyelilerin Gasp Etmeye Çalıştığı Kardeşini Koruyan Üniversite Öğrencisi Bıçaklandı

Gaziantep’te üniversite öğrencisi Mustafa Aydaş, kardeşini gasp etmeye çalışan Suriyelilerin saldırısına uğradı. Genç öğrenci, Twitter hesabından paylaştığı fotoğraflarla yüzünde ve kafasında aldığı bıçak yaralarını gösterdi. Mustafa, yaşadığı olayın hesabını sorarken, Suriyelilerin neden kendi ülkelerinde olmadıklarını da sorguladı.

Aydaş, 4 Ağustos akşamı Gaziantep/Karataş mahallesinde kardeşini gasp etmeye çalışan Suriyelilerle arasında çıkan tartışmada bıçaklandığını belirtti. Genç öğrenci, “Ölümcül bıçak darbesi hayatım boyunca yüzümden gitmeyecek. Refleks anıyla kafamı geri çekmesem belki de 23 yaşında bir kardeşinizi kanı beş para etmeyen insanlar yüzünden kaybedecektiniz.” dedi. İşte genç öğrencinin paylaşımı:

“Merhabalar,ben üniversite öğrencisi Mustafa Aydaş. 4 Ağustos saat 23.30 sıralarında Gaziantep/Karataş mahallesinde kardeşimi gasp etmeye çalışan Suriyeliler tarafından bıçaklandım. Ölümcül bıçak darbesi hayatım boyunca yüzümden gitmeyecek. Refleks anıyla kafamı geri çekmesem belki de 23 yaşında bir kardeşinizi kanı beş para etmeyen insanlar yüzünden kaybedecektiniz. Ben,bunun hesabını kime soracağım? Benim akan kanımın hesabını kim verecek? Annemin göz yaşlarının,babamın kahroluşunun hesabını kim verecek? Madem ki eli bıçak,silah tutan bireyler var neden kendi ülkelerinde değiller? Arkadaşlar,ben sadece kardeşimi korumak istedim. Kötü bir şey yapmadım. Sonucu ise bu oldu. Kafamda 6,yüzümde 48 adet dikiş. Daha da söyleyecek bir cümlem yok. Kimsenin başına gelmemesi dileğiyle. Üzerimde motorcu kaskı haricinde sert,delici veya kesici bir alet olmadığını da belirtmekte fayda görüyorum. Benim yerimde siz,kardeşiniz,anneniz veyahut babanız da olabilirdi. Bu konunun bir çözümü olması gerekiyor.”

Resim

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Suriyelilerin Gasp Etmeye Çalıştığı Kardeşini Koruyan Üniversite Öğrencisi Bıçaklandı