Bursa’da Bir İşçi Evine Dönüş İstedi Diye Bıçaklandı

Bursa'da Bir İşçi Evine Dönüş İstedi Diye Bıçaklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, Yiğitler Mahallesi Otosansit Kamyon Garajı civarında, geç saatlere kadar çalışmak zorunda bırakılan bir işçi, evine dönüş talebi nedeniyle çıkan tartışmada yaşamını yitirdi. Olay, 42 yaşındaki Ayhan Gülal’ın, iş gününün sonunda işverenin oğlu T.S. (22) ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Gülal, bir geri dönüşüm tesisinde çalışıyordu ve o gün uzun saatler mesai yaptı. İş bitimi evine bırakılmasını isteyen Gülal, bu talebi nedeniyle T.S. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve iş yerindeki diğer çalışanlar ile çevredeki vatandaşların müdahalesine rağmen durum kontrolden çıktı.

T.S, aracından aldığı bir bıçakla Gülal’a saldırdı ve onu kalbinden dahil olmak üzere iki yerinden yaraladı. Ağır yaralanan Gülal, T.S tarafından hızla hastaneye götürülmeye çalışılırken, yolculuk esnasında meydana gelen bir trafik kazası durumu daha da vahim hale getirdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, Gülal ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye sevk edildi, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bursa’da Bir İşçi Evine Dönüş İstedi Diye Bıçaklandı