Evine giderken Silahlı Saldırıya Uğradı

Evine giderken Silahlı Saldırıya Uğradı

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, 12 Ocak Cuma günü saat 23.30 sıralarında Kanarya Mahallesi’nde yaşanan trajik bir olay, şehrin güvenliğine yönelik endişeleri artırdı. Edinilen bilgilere göre, Hasan Kozluk (32) isimli bir kişi, kardeşiyle birlikte evine doğru yürürken, motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bu vahim saldırı, Hasan Kozluk’un hayatını kaybetmesine ve kardeşinin hafif yaralanmasına yol açtı.

Olayın tanıklarından Mustafa Memiş’in ifadesine göre, “Motosikletli kişiler çocuğun kafasına 5 kurşun sıkmışlar, sonra çocuk hastane giderken yolda ölmüş. Önceden kavga etmişler birbirleriyle.” Bu acı verici detay, olayın şiddetini ve rastgeleliğini gözler önüne seriyor.

Bir çocuk babası olan Hasan Kozluk, ağır yaraları nedeniyle olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay sırasında hafif ticari aracına kurşun isabet eden Ziver Işık, yaşananları “Aracımı park etmiştim, mermiler bizim araca denk gelmiş.” sözleriyle aktardı.

Polis ekipleri, saldırının ardından olay yerinde yaptıkları incelemelerin sonucunda, saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Evine giderken Silahlı Saldırıya Uğradı