Fuhuş için Verdiği Parayı Alıp Kaçmaya Çalıştı

Fuhuş için Verdiği Parayı Alıp Kaçmaya Çalıştı

Ankara, Türkiye’de geçen yıl meydana gelen bir olayda Emre A. (34), sosyal medya üzerinden tanıştığı 53 yaşındaki Ş.B. ile otelde buluştu. İddiaya göre, Emre A., Ş.B.’ye 2 bin 600 lira karşılığında cinsel ilişki için anlaştı. Ancak Emre A., Ş.B.’nin duşa girdiği sırada kadının çantasından parayı geri alarak kaçmaya çalıştı.

Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesinde gerçekleşti. Ş.B., Emre A.’nın kendisine verdiği parayı aldıktan sonra duşa girdi. Bu sırada, Emre A.’nın şüpheli hareketleri üzerine, Ş.B. çantasını kontrol ettiğinde parayı bulamadı. İkili arasında çıkan tartışma sırasında Emre A., Ş.B.’ye fiziksel şiddet uygulayarak olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Polis tarafından yapılan incelemede, Emre A.’nın üzerinden 400 ve 2 bin 600 TL para bulundu. Gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan Emre A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hakkında ‘nitelikli hırsızlık’ suçundan 10 yıl ve ‘kasten yaralama’ suçundan 1 yıl olmak üzere toplam 11 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı ve dava açıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fuhuş için Verdiği Parayı Alıp Kaçmaya Çalıştı