Bursa’da Park Yüzünden Otobüs Şoförüne Saldırdılar

Bursa'da Park Yüzünden Otobüs Şoförüne Saldırdılar

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir belediye otobüsünde yaşanan olay, hem şoförü hem de yolcuları derinden etkiledi. Olay, Veysel Karani Mahallesi, Eski Gemlik Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Saat 09.00 sıralarında, Büyükşehir Belediyesine ait 16 M 00100 plakalı otobüsün şoförü Mustafa S., hat güzergahındaki bir durakta park edilmiş bir hafif ticari araç nedeniyle durağa yanaşamadı.

Mustafa S., cadde üzerinde durakladığında, duraktaki aracın sürücüsü ve yanındaki kişilere yanlış park etmeleri konusunda uyarıda bulundu. Bu uyarı üzerine, araç sürücüsü ve yanındaki iki kişi ile Mustafa S. arasında bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, araç sürücüsü ve yanındakiler otobüse girerek Mustafa S.’ye tekme ve yumruklarla saldırdılar.

Otobüste bulunan yolcular, yaşanan bu korku dolu anlarda panik içinde kaldılar. Ancak bazı yolcular, şoför Mustafa S.’ye yardım etmek için araya girdi. Saldırganlar, yolcuların müdahalesiyle otobüsten indirildi. Bu sırada şoför, polisi arayarak durumu bildirdi ve şikayette bulundu.

Olayın ardından başlatılan inceleme devam ediyor. Saldırı anı, otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bursa’da Park Yüzünden Otobüs Şoförüne Saldırdılar