Çat Kapı Aşk filmi nerede çekildi? Çat Kapı Aşk filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Çat Kapı Aşk filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Çat Kapı Aşk nerede çekildi, Çat Kapı Aşk filmi oyuncuları kimler, Çat Kapı Aşk nerede çekilmiştir, Çat Kapı Aşk filmi konusu ne? İşte Çat Kapı Aşk hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Çat Kapı Aşk filmi oyuncuları

Erhan Baytimur yönetmenliğinde çekilen Çat Kapı Aşk filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Müge Boz, Jess Molho, Nergis Kumbasar, Duygu Çetinkaya…

Çat Kapı Aşk konusu

Çat Kapı Aşk konusu Su, hayatının aşkının bir gün mutlaka kendisini bulacağına inanan hayalperest bir kadındır. Aras ise herkesten gizlemeye çalıştığı rahatsızlığından muzdarip olan genç bir avukattır. Bir gün Su, Aras ile yolda çarpışınca onun hayatının aşkı olabileceğini düşünür. Hayatının aşkının o olup olmadığına dair bir işaret bekleyen Su, çok geçmeden bir mucize ile karşılaşır. Alt katına taşınan ve kendisinden gürültü yaptığı için şikayetçi olan komşusunu daha görmeden sinir olan Su, komşusunun Aras olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşar. Beklenen aşk bacayı sardığındaysa Aras ve Su kendisini masalsı bir hikayenin içerisinde bulur. Jess Molho, Müge Boz, Nergis Kumbasar ve Duygu Çetinkaya’nın başrolünde oynadıkları ‘Çat Kapı Aşk’ın yönetmenliğini Erhan Baytimur, yapımcılığını ise Jafar Akhundzade üstleniyor.

Çat Kapı Aşk filmi nerede çekildi?
Çat Kapı Aşk filmi için sözlükte neler dediler?
Çat Kapı Aşk hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
sıradan bir ilk buluşmadan sonra kadınla erkeğin birbirine aşkım, hayatım, seni seviyorumlar söylemesini barındıran kötü bir film. onlar söyledikçe ben utandım, napıyonuz siz allah aşkına.

az önce (bkz: netflix)te izlediğim film.

aman aman bir film mi hayır.

izlenir mi, evet.

eğlencelik, çerezlik film işte.

Çat Kapı Aşk filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Çat Kapı Aşk filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çat Kapı Aşk filmi nerede çekildi? Çat Kapı Aşk filminin oyuncuları ve konusu.