Vahşi Bir Kız Sevdim filmi nerede çekildi? Vahşi Bir Kız Sevdim filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Vahşi Bir Kız Sevdim filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Vahşi Bir Kız Sevdim nerede çekildi, Vahşi Bir Kız Sevdim filmi oyuncuları kimler, Vahşi Bir Kız Sevdim nerede çekilmiştir, Vahşi Bir Kız Sevdim filmi konusu ne? İşte Vahşi Bir Kız Sevdim hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Vahşi Bir Kız Sevdim filmi oyuncuları

Lütfi Ömer Akad yönetmenliğinde çekilen Vahşi Bir Kız Sevdim filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Ayhan Işık, Altan Karındaş, Atıf Kaptan…

Vahşi Bir Kız Sevdim konusu

Vahşi Bir Kız Sevdim konusu Esat Mahmut Karakurt’un romanından sinemaya uyarlanan film, Kurtuluş Savaşı sırasında Rum çeteleri ile yapılan mücadeleleri anlatıyor. Ayhan Işık çetelerle mücadele eden bir komutanken savaştığı çetenin kızına aşık oluyor. İmkansız bir aşk hikayesinin anlatıldığı film, milli mücadele dönemi ile ilgili yapılan filmlerden biri.Kadrosundaki ünlü oyuncularla, gösterildiği dönemde büyük ilgi gören film, Lütfi Ömer Akad’ın 1954 yılı içerisinde çektiği birkaç filmden bir tanesi.

Vahşi Bir Kız Sevdim filmi nerede çekildi?
Vahşi Bir Kız Sevdim filmi için sözlükte neler dediler?
Vahşi Bir Kız Sevdim hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
(bkz: vahşi bir erkek sevdim)

doğru söyle çoban kızı annen var mıdır
ne annem var ne babam kalmışım öksüz

diye giden türkünün esin engin tarafından film müziği olarak seslendirildiği türk filmi. bu güzel yorumun hatırına her rastladığımda izlerim.

Vahşi Bir Kız Sevdim filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Vahşi Bir Kız Sevdim filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Vahşi Bir Kız Sevdim filmi nerede çekildi? Vahşi Bir Kız Sevdim filminin oyuncuları ve konusu.