• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekildi? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu nerede çekildi, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimler, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu nerede çekilmiştir, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi konusu ne? İşte Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları

Özer Feyzioğlu yönetmenliğinde çekilen Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Hayat Van Eck, Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun…

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu konusu

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu konusu Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini konu ediyor. İlk Dünya Rekoru’na imza attığında 15 yaşında olan, spor kariyerine 7 Dünya Rekoru,üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalya, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve daha nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı filmde, Süleymanoğlu’na Hayat Van Eck hayat veriyor.

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekildi?
Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi için sözlükte neler dediler?
Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
(bkz: chp herkülü naim süleymanoğlu) diye okudum ya projenin adını. yeter ulan seçim gündemi çık hayatımdan.

gelmiş geçmiş en başarılı türk sporcunun hayatını anlatacak biyografik filmdir. umarım naim süleymanoğlu’nun adına yakışacak bir film olur.

ayrıca mustafa uslu’nun son zamanlarda yaptığı işlerde gayet başarılı. vizyonsuz denmiş te allam. memleket spielberg kaynıyor da bizim mi haberimiz yok?

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekildi? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin oyuncuları ve konusu.