Güllü Geliyor Güllü filmi nerede çekildi? Güllü Geliyor Güllü filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Güllü Geliyor Güllü filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Güllü Geliyor Güllü nerede çekildi, Güllü Geliyor Güllü filmi oyuncuları kimler, Güllü Geliyor Güllü nerede çekilmiştir, Güllü Geliyor Güllü filmi konusu ne? İşte Güllü Geliyor Güllü hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Güllü Geliyor Güllü filmi oyuncuları

Atıf Yılmaz yönetmenliğinde çekilen Güllü Geliyor Güllü filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Türkan Şoray, Ediz Hun, Sadettin Erbil, Bülent Kayabaş…

Güllü Geliyor Güllü konusu

Güllü Geliyor Güllü konusu Aileleri arasında kan davası olan iki gencin eğlenceli maceralarını anlatan Güllü Geliyor Güllü’de; Kumcu Ailesi’nin küçük oğlunun sünnet düğünü sırasında Fındıkoğulları Ailesi’nden birini yanlışlıkla vurması üzerine gelişen olaylar anlatılıyor. İki aile arasında kan davası başlayınca, Ali İstanbul’a kaçırılır ve adını Nuri olarak değiştirirler. Yıllar sonra Fındıkoğulları, Ali’yi bulmak için kızları Güllü’yü İstanbul’a gönderir ve macera başlar.

Güllü Geliyor Güllü filmi nerede çekildi?
Güllü Geliyor Güllü filmi için sözlükte neler dediler?
Güllü Geliyor Güllü hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
kemal sunal’in kiralik bir katil rolunde figuran olarak gorundugu film. lakin nedendir bilmem kemal sunal kendi filmlerinin listesinde buna yer vermemistir. o tatli dillim’den baslar.

filmin yönetmeni atıf yılmaz, kemal sunal’ın vefatında bu filmi de anarak ” filmden aklımda kalan hiç birşey olmadı, kemal’in kiralık katil rolü dışında” demiştir. sunal’ın sinemadaki ilk rolü olma özelliğini taşır bu film.

Güllü Geliyor Güllü filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Güllü Geliyor Güllü filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Güllü Geliyor Güllü filmi nerede çekildi? Güllü Geliyor Güllü filminin oyuncuları ve konusu.