• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul
13523

Çernobil dizisi 1. bölüm izle Chernobyl dizisi Türkçe Dublaj izle

Çernobil dizisi 1. bölüm izle 1986 yılında Sovyetler Birliği’nde yaşanılan Çernobil Nükleer Santralindeki patlamayı konu alan HBO tarafından yapılan Çernobil dizisi büyük beğeni topladı. Çernobil dizisi izlemek isteyenlerin Türkiye’deki yayın haklarına sahip olan Digitürk’den izlemesi gerekiyor. 6 Mayıs 2020 tarihine kadar, DigitürkPlay üzerinden Çernobil dizisi altyazılı izleyebilirsiniz veya Çernobil dizisi türkçe dublaj izleyebilirsiniz… Çernobil, IMDB üzerinden 10 üzerinden 9.5 puan alarak izleyici tarafından oldukça beğenilmiş gözüküyor.

Çernobil dizisi izle

Çernobil dizisi 1. bölüm izle

Avrupa’yı yaşanması olası yeni bir yıkımdan korumak için canla başla çalışan cesur insanların hikayesinin anlatıldığı Chernobyl. Nisan 1986’da Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’ndeki Çernobil nükleer santralindeki bir patlama dünyanın en kötü insan yapımı felaketlerden biri haline geldi. Ölmeyen ve radyasyondan etkilenen insan sayısıda hayli fazlaydı.

Beş bölümden oluşan Çernobil dizisinde Valery Legasov ve Ulana Khomyuk dizinin başrollerini paylaşıyor. Chernobyl dizi izle

çernobil dizisi izle

Çernobil’i izlemek için tıklayınız.

Stellan Skarsgård, Sovyetler Birliği tarafından durumu yönetmesi için görevlendirilen Başbakan Yardımcısı Boris Shcherbina’yı; Emily Watson, bu facianın neden meydana geldiğini öğrenmeye çalışan nükleer fizikçi Chernobyl Ulana Khomyuk’u; Jessie Buckley ise eşi ilk müdahale ekibinde yer alan Lyudmilla Ignatenko’yu canlandıracak.

Ekşi’de yapılan yorumlardan:
fragmanında en rahatsız edici iki sahne: giden ilk itfaiye araçları ve serpintiyi kar zannedip oynayan çocuklar.

ağırlıklı olarak ingiliz oyuncular var. ingilizlerin oynadığı canlandırdığı rus-sovyet tarihi eserler yığınına bir ekleme daha. sanırım en son death of stalin’i izledim. cidden bu ingilizlerde bir rus kişiyi canladırma sırıtmıyor. bir de en underrated actresslerden emily watson var ki izleme sebebi tek başına.sonunda kendisinin daha çok sahnesi olan yeni dönem bir şey izleyebileceğiz.

tabi dizi çok ciddi ve bence çok korkunç bir şey. youtube’da insanlar “yine mi çernobil korku filmi be!” diye ses çıkartmışlar ama olayın gerçeği zaten korkunç. baya korkunç.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çernobil dizisi 1. bölüm izle Chernobyl dizisi Türkçe Dublaj izle