CHP’nin Kartal Başkanı Yüksel, Rüşvetle Anılan Ekrem Aray Arda’ya İhale Verdi

CHP'nin Kartal Başkanı Yüksel, Rüşvetle Anılan Ekrem Aray Arda'ya İhale Verdi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla anılan Meclis Üyesi Adayı Ekrem Eray Arda’ya, yıkılan Kartalspor Stadı alanı için “Meydan Projesi” ihalesi verdiği yönünde iddialar ortaya çıktı.

Kartal Belediye Başkanı ve yerel seçim adayı Gökhan Yüksel’in, kamuoyunda rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Ekrem Eray Arda’ya önemli bir ihale verdiği iddia edildi. Beşiktaş Belediyesi’ndeki “Rüşvet, Yolsuzluk” davaları nedeniyle gözaltına alınan Arda, yıkılan Kartalspor Stadı alanına yapılacak “Meydan Projesi” ihalesini aldığı ortaya çıkmıştı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’ne kısa bir süre kala, Ekrem Eray Arda’nın ismi, rüşvet ve yolsuzluk davalarıyla daha fazla gündeme gelmeye başladı. Gazeteci Gökhan İlhan, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla, Arda’nın Kartal’daki eski stat alanında gerçekleştirilecek meydan projesini tasarladığı ve bu projeyi taşeron firmalara dağıttığı yönünde iddialarda bulundu.

İlhan’ın paylaştığı belgelere göre, Kartal Belediyesi adına hazırlanan 24 bin 863.11 metrekarelik alanı kapsayan Elektrik Tesisatı Uygulama Projesi, bu iddiaların somut kanıtları arasında yer alıyor. Bu durum, Kartal Belediyesi’nin ihale süreçlerindeki şeffaflık ve adil uygulamalar konusundaki soru işaretlerini artırıyor.

thumbnail
İlgili haber
Ekrem Eray Arda Kimdir?

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’nin Kartal Başkanı Yüksel, Rüşvetle Anılan Ekrem Aray Arda’ya İhale Verdi