Chris Evans ile Alba Baptista Sessiz Sedasız Evlendi

Chris Evans ile Alba Baptista Sessiz Sedasız Evlendi

Marvel’ın “Kaptan Amerika”sı Chris Evans, sevgilisi Alba Baptista ile nikah masasına oturdu. Ünlü aktör, geçtiğimiz yıl People dergisi tarafından “yaşayan en seksi erkek” seçilmişti.

Chris Evans, kendisi gibi oyuncu olan 26 yaşındaki Portekizli sevgilisi Alba Baptista ile Boston’daki evlerinde sade bir törenle evlendi. Çiftin ilişkilerini gözlerden uzak yaşadıkları ve çok az sayıda konuğun davet edildiği belirtildi.

Törene, Chris Evans’ın Marvel filmlerinden rol arkadaşları Robert Downey Jr., Chris Hemsworth ve Jeremy Renner gibi yıldızlar da katıldı. Çiftin nikah fotoğraflarının basına sızdırılmaması için davetlilerin cep telefonlarının toplandığı ve gizlilik sözleşmesi imzalattıkları da iddia edildi.

Chris Evans ve Alba Baptista, bu yıl ocak ayında bir videoda birlikte görünerek ilişkilerini doğrulamışlardı. Ancak çiftin 2021’den beri birlikte oldukları ve ilişkilerinin giderek ciddileştiği söyleniyordu. Chris Evans, daha önce verdiği bir röportajda yuva kurmak istediğini ve özel hayatında çok mutlu olduğunu dile getirmişti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Chris Evans ile Alba Baptista Sessiz Sedasız Evlendi