Çok Şükür İktidarımız İslam Referanslı

featured

Yanlış anlaşılmasın tv yi çok seven biri olmamakla beraber işimiz ve görevlerimiz gereği haberleri ve bazı tartışma programlarını ve dahi bazı hocalarımızı takip ediyoruz.

Bu süreçte de çeşitli tv dizilerinin reklamlarına maruz kalıp, izlemiş kadar oluyoruz, sağolsunlar…

Önce isim vermeden çok ilginç bulduğum bir dizi ile başlayayım; bir esas kız var dizi de bir adama aşık ama başka adamla evli. Birinci adamdan da çocuğu var ama 2. Adamın nüfusunda. Kız bir o adamla bir bu adamla. Dönüşümlü.

Bir yeni dizimizde de Adam karısını kızının arkadaşı ile aldatıyor,kızı da babasına kızıp bir arkadaşının babasına metres oluyor,karısı da adamı en yakın arkadaşı ile aldatıyor.

Tabii ki bu iki dizideki aileler de son derece namusuna düşkün ,asil-seçkin aileler.Y erseniz.

Bir tebrik, değme Alman pornosuna taş çıkartacak konuları aile dizisi olarak yayınlayan kanallara ve onaylayan Rtük e…

Gelelim reklamlara; çikolata, şampuan, gsm operatörü vs. firmalarına.

Yani bambaşka konulardan ve ürünlerden gelerek konuyu bayanlara, özellikle de  genç kızlarımıza nihilizm pompalama ve karar merciinde olan herkesin de buna trene bakar gibi bakmasını sağlayan firma sahipleri ve reklam yapımcılarına da bir tebrik var elbette.

Zamanında Rusya da uzun yıllar sürse de sonuçta başarıya ulaşan ve Rusya’nın ahlaki çöküşünü sağlayan nihilizmi şimdi bize kakalama zamanı.

Tabii bir de bununla bağlantılı psikologluğu tıp fakültesinden değil Ahmet emmi nin kursundan olan hayat koçlarımız var mesela.

“Bir tek sen önemlisin, her şey yalan bi kendin gerçeksin.kendini sev yeter”ciler var mesela.

Yani vatan, millet, Töre, aile, ahlak, din, iman, değer yargıları, eş, çocuk boşveeer. Bir daha mı gelicen dünyayacılar.

Hani “mahalle yanarken saçını tarayanlar” vardır ya, herkese “onlardan” olmayı öğütleyen süne zararlıları. Toplumun bütün değerlerini tahtakurusu gibi kemirmeye çalışanlar. Bir tebrik de onlara.

Nasılsa bütün kanallarda onlar, sosyal medyada onlar. Aslında, bir avuçtan fazla değiller ama sanki herkes onlardan.

Bu tabii ki bir rastlantı, yoksa kasıtlı bir projenin üç kuruşluk aktörleri değil onlar. Türkiye’yi yıkmanın yegane yolunun aile yapısını yıkmaktan geçtiğini keşfetmişlerin uşağı falan da değiller.

Çok şükür ki iktidarımız islami referanslı da bu konuları hemen farkedip, hızla çözüyor. O kadar ki bu dizilerin çoğu yandaş kanallarda, bu reklamlar yandaş şirketlere ait.

Yani bir de iktidar maazallah ateist falan olsaydı ne olurdu düşünemiyorum…

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çok Şükür İktidarımız İslam Referanslı