Cumhurbaşkanı Adayı Arıklı’ya Yoğun İlgi Çoşkulu Kalabalık YDP’ye Katıldı

featured

Yeniden Doğuş Partisi salgın süreci sonrası ara verdiği seçim kampanyasına, gerekli hazırlıkları yaparak bugün itibari ile yeniden çalışmalara başladı. Dün akşam İskele’de yapılan istişare toplantısında Milli Nesil Hareketi Başkanı İsmail Yıldız beraberinde ki kalabalık grup ile YDP’ye katıldı.

“EN BÜYÜK ORTAK PAYDAMIZ BAĞIMSIZ OLAN KKTC”

Katılımda konuşan Milli Nesil Hareketi Başkanı İsmail Yıldız; Milli birlik ve beraberliğin sembolü olarak gördükleri YDP’ye katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yıldız; “Bugünden sonra YDP’nin başarısı için çalışacağız.Bize inanan ve bizimle yola çıkan yüzlerce insanımızı hafta içerisinde partimize üyeliklerini gerçekleştireceğiz. Hedef YDP’yi iktidar yapmak ise ve bu konuda bize bir görev yüklenecekse bunu bir emir telakki edeceğiz. Partimizin adayı Sayın Arıklı, Federasyon görüşmeyeceğim diyen tek aday. Bu mesaj bize yeter. Biz KKTC’nin yaşatılmasını ve tanıtılmasını isteyen bir hareketiz. En büyük ortak paydamız, Bağımsız olan ve ilelebet yaşayacak bir KKTC” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ DEĞERLERİNİ KAYBETMİŞ GENÇLİK İLE KKTC’Yİ KORUYAMAYIZ”

YDP Cumhurbaşkanı Adayı Erhan Arıklı ise yaptığı konuşmada Milli Nesil hareketinin YDP’ye katılımının çok büyük anlamlar ifade ettiğini söyleyerek, bu hareketin amacının milli şuur sahibi bir gençlik yetiştirmek olduğunu, bu amacın YDP’nin de temel felsefesi ile örtüştüğünü söyledi. Arıklı; “Milli şuur sahibi, devletine ve milletine bağlı, milli değerlerine saygılı bir nesil yetiştirmek zorundayız. Milli değerlerini kaybetmiş bir gençlik ile ne KKTC’yi koruyabilir ne de geleceğe emin adımlarla yürüyebiliriz açıklamasında bulundu

YDP bu akşam Alayköy ve Yılmazköy’de ikinci propaganda döneminin ilk kitle toplantılarını yaparken yarın akşam da Bahçeli ve Esentepe’de kitle toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelecek.

ARIKLI’DAN FEDERASYON MASALINI BİTİRİN ÇIKIŞI

Cumhurbaşkanı adayı Arıklı; “Bu halka 46 yıldır federasyon masalı anlatanlara artık inanmayın. KKTC ye inananlara bir şans verin. Ne kaybedersiniz?” açıklamasında bulundu

Yeniden Doğuş Partisi yeni kampanya döneminin ilk kitle toplantılarını Alayköy ve Yılmazköy’de gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu.

“ÜYE SAYISI AÇISINDAN EN BÜYÜK İKİNCİ PARTİYİZ”

Alyaköyde konuşan YDP Genel Sekreteri Bertan Zaroğlu, YDP nin Cumhurbaşkanlığını istediğini ve alacağını söyleyerek; ” Üye sayısı açısından en büyük ikinci partisiyiz. 7500 üyemiz 5 oy getirse, bu seçimi rahat alırız. Almamız için her şeye sahibiz. Seçmen bizde, teşkilat bizde, fikir, proje bizde, enerji, heyecan bizde.

Adayımızın diğer adaylardan fazlası var eksiği yok. Biz bu seçimi alacağız, başka yolu yok” ifadelerini kullandı.

Seçim Komite Başkanı Turan Büyükyılmaz ise yaptığı konuşmada; “YDP geçen seçimlerde en yüksek oyu Alayköy’den almıştı. Bu oyu bu sefer katlayacağız” diyerek Alayköy’de güven tazeledi

YDP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Erhan Arıklı; “Bu halka 46 yıldır federasyon masalı anlatanlara artık inanmayın. KKTC ye inananlara bir şans verin. Ne kaybedersiniz?” dedi.

Yılmazköy’de de bir konuşma yapan Arıklı burada Cumhurbaşkanı Akıncıya göndermede bulunarak;” Grand Montanadaki fiyaskodan sonra ‘Bu benim neslimin son denemesi idi. Başaramadık’ demedin mi? Şimdi ne oldu da yeni bir deneme için, bir şans daha istiyorsun?” diye sordu.

 

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Adayı Arıklı’ya Yoğun İlgi Çoşkulu Kalabalık YDP’ye Katıldı